Naisten fantasiat hierontaa ei seksiä

naisten fantasiat hierontaa ei seksiä

Nainen ei ole pillu, usein naista "pilluna" pitävät miehet haluavat kyllä itse suuseksiä ja hipelöintiä, hierontaa ja ties mitä "romanttista paskaa" siihen penetraation ympärille, mutta eivät ole valmiita kohtelemaan naisia kokonaisuutena ja palvomaan heitä samalla tavoin kuin olettavat naisen "luonnostaan" palvovan heidän penistään ja vartaloitaan sekä mieltään.

Johtopäätös hierojaksi hakeutuu siis pääasiassa pervot tyypit ainakin miehistä. Seksi on niin monipuolista ja kaikkia erilaisia tapjoa on nauttia siitä. Minä hieronihan oikeesti usein vaimoani hieron myös reidet ja hän useimmiten kiihoittuu ja hieronnan jälkeen nautimme seksistä. Samoin kun hän hieroo minut kokonaan ja lopuksi nautimme seksistä. Teemme eroottist ahierontaa myös ystävillemme tottakait ilman seksiä. Hekin nauttivat hieronnastamme ja saavat orkkuja.

Eipä hierojan ammatissa pitäisi tämmöistä sattua JA jos tapahtuukin niin ei siitä ainakaan pitäis netissä kirjoitella! Sana koskee lääkäreitä ym. Netissä ei kannattaisi kehua retostella kyseisillä jutuilla.

Tuomita saa, jos siltä tuntuu ja siitä on ihan turha alkaa kiukuttelemaan kenenkään, niinkuin muutama edellä mainittu tekee. Hierojan työhön ei kuulu minkäälaiset seksipalvelut ja hierojalla pitää pystyä pitämään itsensä kurissa ja käyttäytymään asiallisesti.

Huomaan muutamista edellä olevista viesteistä pervoja olevan liikeellä, todella säälittäviä tapauksia nämä. Fiksuin tapa seksiä on harrastaa on kahden kesken, sen kumppaninsa kanssa, ilman mitään kehumis retosteluita tai mitään netissä kirjoituksiakaan.

Täysin pölkkypäät, vinksahtaneet syyllistyy moiseen. Seksi orgasmeineen on kahden välinen asia, eikä se kuulu minnekään kirjoituspalstalle. Niin se koskee myös miesasiakkaitakin.

Onkos minun vika, ettei muut naiset pysty pitämään itseään kurissa ja käyttäytymään asiallisesti ja onkos sekin minun vika,ettei heidän seksielämänsä ole kunnossa?

Tässä taas näkee miten sulkeutunutta porukkaa täällä pohjolassa asuu, kaamoksen keskellä.. Mitä helv3ttiä sillä on väliä, jos hieronnasta joku saa kicksejä, ja hieroja siitä innostuu? Jos molemmista tekee hyvää, niin so what. Eiköhän tämä elämä ole tehty elettäväksi. Kukaan ei kuole, jos molemmat saa seksuaalista nautintoa hieronnasta.

Ymmärrän täysin, että hierojan on oltava korrekti, eikä hieroja saa millään tavoin osoittaa seksuaalista mielenkiintoa asiakasta kohtaan. Jos asiat sujuvasti johtavat toiseen, ja molemmille se on ookoo, niin miksei? Itse olisin varmasti mukana, jos hieroja edes vahingossa vinkkaisi toista silmää En tykkää yhtään Ei ole sulkeutunutta porukkaa.

Vaan asiallisesti käyttäytyvää porukkaa. Hieronta ei ole seksuaalisen nautinnon tarkoitus. Asiat eivät saa johtaa toiseen, jos niin käy, niin huono homma. Itse en varmasti olisi mukana, jos hieroja vahingossakaan vinkkailee silmää, lopettaisin hieronnat siihen paikkaan. Kaikki naiset ei kuitenkaan kostu hieronnassa, eikä ole mikään pakko ja tarviskaan ja jos kostuukin, niin ajattelemalla miestään tai jotain mielitiettyä henkilöä ja se on täysin normaalia.

Kuuleppas hieroo, ei sovi tilata ihan kaikkea ja ihan kaikkea ei välttämättä tarvi tai miksi ei voi tilata mitä tarvii, mutta sitten voi varautua samalla, että hieroja heittää ulos, antaa lopullisen porttikiellon, ettei ole mitään asiaa enää sinne.

Oma vikasi, jos olet pettynyt hierontaan. Mielestäni nämä suomalaiset hierojat ovat kunnon hierojia, sopivia alalle kun eivät suostu ihan kaikkeen. Luusereita ovat nämä asiakkaat ja hierojat, jotka liittävät seksin ja seksipuuhat hierontaan mukaan. Hyvä kirjoitus ja miellyttävä muistella sitten "vanhana".

Todella huono kirjoitus ja miellyttävämpää on muistella vaikkapa metsäretkiä marjastus isovanhempien ja vanhempien kanssa vanhana. Perseen peukutus tekee aina hyvää!

Hierojana on inhottavinta tuollaiset asiakkaat, joilla on vaan seksihommat mielessä ja jotka vie sellaisten asikkaiden aikoja, joilla on oikeasti tarvetta hierontaan esim. Eikä naiset, ei ainakaan kaikki mene kostumaan hierontaan, eikä se ole mikään pakko ja tarviskaan. Kaikenmaailman pervopertit ja pervolissut haluaa vaan pilata hierojien maineen öykkäritörky käytöksellään.

Huomaan aloittajasta ja monesta muustakin kirjoittajasta, minkälaisen kasvatuksen he ovat saaneet ja mikä on heidän moraalinen käsitys. Tyyliin millään ei ole mitään väliä, kaikki on ihan sallittua ja samantekevää. Kyllä selkeät rajat kuuluu olla tälläisille henkilöille. Kyllä TAAS pn kukkahattu tätejä ja setiä liikenteessä.. Miettikää nyt vähän mitä alatte täällä valittamaan. Entäs thai hieronta paikat? Monessa happy ending yms. Monelle hieronta ON seksuaalinen kokemus. Mutta ettehän te tiukka pipot sitä tajua.

Eläkää omaa tylsää elämäänne älkääkä tulko jokaiseen seksuaaliseen asiaan valittamaan. Kyllä huomaa miten puutteessa olette: D ja joka kerta kun minä tai tuttuni käymme hieronnassa oli hueroja nainen tai mies niin saamme tyydytyksen: Teillä taitaa olla kasvatuksessa oikeasti vikaa ja päässänne. Näin se menee Kukkahattutädit ja sedät saa ollakin liikenteessä ja he oikealla asialla, ohjaamassa mikä on oikein ja mikä on väärin.

Herätkääpä te seksihullut perverssit ihan itse, mutta ettehän te tietenkään pysty siihen, koska näette todella sairaat seksihommanne normaaleiksi ja kehtaatte muille tyrkyttää sairaita touhujanne. Hieronta on monelle vähän kuin lääkärikäynti esim. Oma elämänne on tylsä ja sairas sairaalla seksuaalisuudellanne ja yritätte pilata muidenkin elämän sillä.

Olette epänormaaleja ja huonosta perheestä, ette vaan kehtaa myöntää sitä, mutta ymmärrän kyllä. Sitä vikaa on teidän seksipervertikkojen kasvatuksessa ja päässä. Ette taida tuntea sanaa moraali ja tietää mitä se tarkoittaa, tunne-elämä teillä on todellakin epätasapainossa, kun hieronnasta tarttee hakea seksuaalista mielihyvää, ihan kuin sitä ei muuten voisi saada. No nyt täytyy kyllä tähän väliin kirjoittaa, että kyllä ne naisetkin osaavat pyytää muutakin kuin vain normi hierontaa.

Haluja on monenlaisia ja ihmiset yksilöitä. Meillä hierojat on toimineet parisuhteen piristäjänä. Joensuun puolessa on montakin hierojaa jotka on vaimoni pillua voidelleet. On vielä tänäkin påivänä vaimo osaa rohkaista, Kun kertoo mitä hierojalla tapahtui niin ,,,siitä seuraa yleensä kuuma rakastelu,,,. Mitenkä ne "näyttävät" sen hieroessaan miespuolista asiakasta?

Kuulemma ihan normaalia että mieshieroja panee asiakkaitasn. Samalla allalla olen, ja aivan samoja ajatuksia kuin sinulla. Olen myös ajatellut tämän takia lopettaa, siis moraalinen krapula. En ole ollut nin pitkällä kuin sinä, mutta se on vain ajan kysymys. Hyvät jatkot sulle, Hans. Te tuollaiset pilaatte alan maineen ja ette sovellu alalle siinä sitä taas ollaan työllisyyskoulutuksen johdosta kaikenlaisia pervoja eksynyt alalle.

Ken on kaikessa synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven. Itse olen käynyt noin kerran kuussa hierojalla, noin puolen vuoden ajan ja hierojani on todella komea. Minulla on ollut hänestä ties millaisia "hierontapöytä-fantasioita" mutta kiihkeäksi ole ole koskaan mennyt. Hengityksestä ja keskustelun"vaikeudesta" olen kuitenkin huomannut mitä hän saattaisi ajatella ja veikkaan että hän on vähintäänkin huomannut saman minusta.

Viime tapaamisella kun makasin pöydällä vatsallani kädet vierelläni, sanotaanko häntä nyt vaikka Joneksi Jone nojasi kai vahingossa käsivarttani vasten hieroessaan, tunsin tiettyä lämpöä ja ajatukseni alkoi laukkaamaan: Jouduin pari kertaa huokaista syvään mukamas kivusta mutta tunne ei hävinnyt.

Tunsin sähkön mutta en varmasti kehtaa ikinä sanoa mitään sillä olen mielestäni vain keskinkertaisen näköinen ja kuitenkin kaikki on vain oman pääni sisällä. Kuitenkin jos jotain tapahtuisi, en pistäisi pahaksi. Missäspäin hierojaherrat vaikuttavat, on vähän tota niskaa kolotellut ja alaselkääkin Ei vaan, leikki leikkinä! Tuttavani, kolmekymppinen hehkeä pankkineiti, hierotutti niskaansa ulkomaalaisella hierojalla ja joutui jättämään leikin kesken hierojan ylikierrosten takia.

Selän hieronnassa tuppasi öljy valumaan pakaroiden väliin ja sieltä tämä alan ammattilainen alkoi sitä hartaudella kaivelemaan. Harmi vaan kun frendillä oli juuri kuuma romanssi meneillään, niin lähti kotiin hierotuttamaan kroppansa loppuun. Maksunkin unohti tuo tumma mies lopulta periä! Sorry ja täydestä meni. Tietenkään ei saisi fuskata ja meni kyllä kirjoitus väärälle palstalle eli tositarinoiden joukkoon. Taisi mennä monelta myös joulukinkut väärään kurkkuun, mutta huokaiskaa helpotuksesta, pelkkää viininhuuruista pilailua nämä vain olivat.

Oli ehkä huono leikinkin aihe, nyt kun selvinpäin asiaa ajattelen. Se siitä ja anteeksi. Aiheen ongelmapiiri on kyllä olemassa ja kirjoitus on vielä pitkälle alkuosistaan tottakin, mutta loppuun tuli pelkkää lörinää, kun innostuin "parantelemaan" kirjoitustani.

Aiheen ongelmapiiri kyllä tunnetaan hierojien keskuudessa, mutta ei sitä todellakaan em. Hyvää uutta vuotta kaikille! Hieroja-lehdessä on tästä aiheesta ollut artikkelikin aika hiljattain". Kerropa missä numerossa tuo artikkeli oli! Siinä ei nyt varsinaisesti ihan kiihoittumisesta puhuttu, mutta asiaan liittyen kirjoituksessa on mm.

Lisäksi kappaleessa käsitellään kosketusta ja ihan sitäkin, kuinka monet voivat tulla hierontaan saamaan kosketusta. Syynä voi olla esim. Myöskin käsitellään sitä, kuinka hierottava voi usein ihastua hierojaansa ja etsiä läheisyyttä hänestä. Ei siis varsinaisesti ihan kiihottumisesta, muistin tavallaan hiukan väärin, mutta asiaan läheisesti liittyviä asioita kuitenkin käsitellään. Voisit muuten kirjoittaa Hieroja-lehteen aiheesta myös oma näkökulmasi.

Tällä palstalla julkaisemasi tarina hieman siistittynä melkein sellaisenaan sopisi, voisit lisätä vielä siihen hieman syvällisempää omakohtaista pohdintaa. Kannattaisiko harkita koomikon uraa?? Itseasiassa se on ehkä jopa osa hieronnan terapeuttista vaihutusta. Itse olen "harrastelijahieroja", joten ammattikunnan etiikka ei minua sido. Eroottinen lataus näkyy minulla jo siinnä, että hieron kyllä mielelläni naisia, mutta miehiin en mielelläni koske.

Ehkä oma asenteeni tarttuu helposti myös näiseen sillä usein olen vaistonnut eroottista jännitettä tai suorastaan kiihottumista. Juttuun kuuluu yleensä se, että kumpikin on kuin ei huomaisi mitään ja nauttii "salaa" itsekseen mukavasta kosketuksesta. Luonnollisestikin pyrin vaivihkaa laittamaan tulta liekkeihin käyttämällä välillä otteita joiden tiedän helposti johtavan kiihottumiseen.

Mieleen on jäänyt erityisesti kun hieroin anopin kipeytynyttä niskaa ja kahdestaan jäätyämme uskaltauduin hieromaan hänen rintalihaksiaan Pysyin kyllä hyvän maun rajoissa, mutta sormet vaeltelivat hieman alemmaksi rinnoilla kuin mitä hieromisen kannalta olisi ollut tarpeen ja käytin tahallani hyväileviä otteita. Anoppi näytti tykkäävän todella paljon ja tunnelma oli todella sähköinen! Valitettavasti en ole päässyt uudestaan hieromaan häntä tuon jälken, mutta sainpahan kuitenkin häneltä joululahjaksi hieronaa käsittelevän kirjan.

Ihan niin kuin pikku vinkkinä ;- Itse nautin hieromisesta sekä eroottisella latauksella että ilman ja minusta olisikin mukava päästä tekemään sitä useammin kuin nykyisin. Niinpä jos joku pääkaupunkiseudulla asuva nainen haluaisi minut luokseen vierailulle, niin minuun saa yhteyden sähköpostilla osoitteesta blackbox6 e-mailanywhere. Juulia - kyseessä ei ollut vitsi vaan ihan vakavasti otettavissa oleva ehdotus.

Älä kuitenkaan ryhdy moralisoimaan, sillä ainakin puolivakavissaan olevia yhteydenottoja on jo tullut muutama. No monasti kylläkin mutta siihen voi vaikuttaa. En edes voisi alkaa asiakas suhdetta. Saa ne asiakkaan ajatukset muualle jos haluaa. Ainakin aktiivi urani aikana uskoin onnistuneeni. Vaikka josku se tunti todella vaikealta kun toinen näytti kiihoittuvan kun kädet tuli edes lähelle.

No nämä oli erikois tapauksia. Tuohan on ihan luonnollista. Minä en ainakaan ottaisi tuota niin vakavasti. Enkä näe syytä morkkikseen, jos asiakkaat kerta tykkää ja sinä myös: Mäkin haluan tollaselle hierojalle. Mistä löytäis tällaisen hierojan, hyvännäköisen, joka osaa myös oikeasti hieroa, joka etenee asiassa "pikkuhiljaa ja hellästi" kohti "sitä", terve, kumia käyttävä, vartaloltaan täysin katseenkestävä, eli oikea naisen namupalaMIES?

No johan siinä tuli kriteeriä kerrakseen mutta eihän sitä saa jos ei yritä!!! Ja paikkana pk-seutu, mun hotellihuone, aika olis 5. On nääs motskarimessut Hesassa sillon, hotellihuone varattu Hierottavana v opetyttö, kokoa jalkapohjista päälakeen, viisari siinä 57 paikkeilla. Ei ole kukaan mallitoimistoon värvännyt mutta enpä ole ilmankaan koskaan jäänyt Mene huora vittu hevonvittuun pelleilemään.

Läski ja ruma EI ikinä saa mulukkua. Olet paska ja läski. Toivottavasti sinne hotelliin sattuu kanssasi vitun vittumainen sarjamurhaajasadisti. Monesti olen ajatellut mennä hierojalle, en em.

Mutta, tuskin koskaan siihen pysyisin. Jos vastassa olisi suht koht hyvännäköinen ja miellyttävä hauska mies, niin luultavasti alkkarini olisivat märkänä jo ovesta sisään astuessani.

Muutenkin kun olen sellainen "aina valmis" tapaus.. Voisi olla hieromapöydällä aikamoinen lammikko tuon session jälkeen. Ja edelleen, jos edellä kuvaamani hieroja sattuisi hieromaan minut, luultavasti pyllyni pyörisi hänen käsiensä tahdissa siten, ettei mitään jäisi arvailujen varaan. Täytyy olla ennemmin selkä jumissa kuin ottaa tuo riski. Tai sitten täytyy varata aika yököttävälle hierojapapalle. Naisten kanssakin uskoisin tulevan samoja ongelmia. Tässä vast ikään kävin lääkärissä, rintani kuvattiin.

Lääkäri oli ehkä noin 50 v mies ja menin ihan märäksi, kun hän minuutin ajan hieroi rintoihini jotain geeliä uä-kuvausta varten. Että missä päin Suomea se herra mahtaa ottaa asiakkaitaan vastaan ;. Huomaan että olet ihana sensuelli, itsesi kanssa sujut oleva viehättävä nainen! Enpä tiedä miksi tämä viesti ilmeistyi tuohon "suisituimmat" -sivupalkkiin tässä vaiheessa, mutta mielenkiintoista luettavaahan tuo ja hauska fantasia tohon loppuun vielä Sinänsähän tätä tapahtuu avoimesti ja ylimääräistä maksua vastaan vähän toisenlaisissa hieromalaitoksissa, ennen kaikkea thaikkuloissa.

Omat kokemukset näistä on tosi surkeita, kerran erehdyin ottamaan käsihoidon. Ja siitäkin on vuosia.

Sen sijaan minusta on tullut todella tyytyväinen kanta-asiakas eräälle hierontalaitoksen hierojanaiselle. Ekat kerrat meni juuri kuvaamallasi tavalla, kiihotuin tahattomasti hänen hieronnasta.

Miehillä se on melko vaikea peittää; Tokalla kerralla vähän rohkeasti en jättänyt edes boksereita jalkaan vaan menin "pelkällä" pyyhkeellä. Olin naista noin 10v nuorempi ja kohtuu hyvä kuntoinen, hän oli vähän runsasmuotoinen ja päättelin että häntä voisi juuri minunlainen mies kiihottaakin.

Pakaroita ja reisiä hieroessa hän selvästi tahallaan kävi "liian" lähellä haarojani. Ollessani selälläni hän muutaman kerran jopa hipaisi kiveksiäni, sekös vasta sai minut värähtämään ja huokaamaan. Kai peli oli kummallekin ihan selvää, mutta ei kuitenkaan. Kotiin päästyäni oli runkattava välittömästi ja lennätin jätti lastit. Ei mennyt aikaakaan seuraavaan ajanvaraukseen. Tullessani paikalle nainen totesi, että haluaisinko kokeilla vähän erillaista hierontaa tällä kertaa, jotain syvärentoutus settiä?

Olisi vain vähän kalliimpi ja varmasti miellyttävä kokemus. No sitähän se sitten oli! Eteni tasan samalla tavalla kuin aiemmilla kerroilla paitsi että koskettelu oli rohkeampaa ja suorasukkaisempaa. Hän eteni hyväilemään kiveksiäni ihanasti ollessani vatsallani.

Siitä sitten selälleni ja oli kuin ei olisi mitän äsken tehnyt Ihan viekkaasti hän eteni reisiä pitkin hieromaan kaksin käsin kulliani ja ah miten ihanaa se oli!

Ei mitään nopeata jytkettä vaan ihanan hitaasti etenevää hyväilyä, ei ollut mitään kiirettä ja sain rauhassa kiihtyä useaamman kerran huipulle ja hän aina pysähtyi kun jotenkin ilmaisin olevani lähellä. Sitten kun annoin mennä niin se oli aivan taivaallista! Jälkeenpäin oltiin tosi ammattimaisia aivan kuin ei mitään olisi tapahtunut, pientä hymyilyä vain. Olen käynyt nyt sitten säännöllisen epäsäännöllisesti hänen luonaan. Nykyään hän tekee loppuosan hieronnasta yläosattomsissa ja saan koskea hänen rintojaan.

Mutta siitä pidetään kiinni ettei mennä yhtään pidemmälle! Voitko laittaa minulle kyseisen naishierojan yhteystiedot mailissa? Hei, olipa hieno kuvaus! Minäkin olen koulutettu hieroja. Minulle joskus aikanaan , muutama vuosi sitten soitti eräs mies ja varasi hieronta aikaa. Hän sanoi jo varatessaan, että voin kieltäytyä, koska hän haluaa olla alasti ja pikkuvelikin kaipaa samalla hierontaa.

Hän kysyi että pystrynkö. Ja se oli tosi ihanaa. Muutaman kerran jälkeen hänkin uskalsi ottaa minua haaroista ja puristaa miehisillä suurilla kourillaan. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin.

Harmittaa nyt kun sitten aloin pelätä että tulemme julki ja en vastannut enää tuntemattomiin numeroihin. Olisin kyllä valmis hieromaan miehiä ja tuottamaan nautintoa. Olisin erittäin kiinnostunut ryhtymään kanta-asiakkaaksesi. Olen 34 v, siisti, komea mies. Hei, kyllä sulle asiakkaita riittää minäkin komea hoikka ja urheilullinen mies välillä urheilun takia jumissa olevia lihaksia voisi hierotuttaa. Mäkin olisin valmis siihen ihan milloin vaan..

Vuosia sitten oli toinen pakarani jumissa, niin että istuminen oli liki mahdotonta. Lääkärin kautta fysioterapiaan ja terapeutti hieroi pakaran lopulta kuntoon. Tarkoituksena ilmeisesti saada minut kiihottumaan ja niinhän siinä lopulta kävikin.

Tyttö pyysi minua kääntymään kyljelleni, että olisi helpompi muka hieroa toisesta suunnasta, kyrpäni seisoi siinä vaiheessa jo täydessä mitassaan, joten sen peittäminen oli mahdotonta. Kun käänyin kyljelleni kyrpä tietysti ponnahti napsahtaen vatsaani vasten, hieroja tyttö sen huomattuaan käski minun kääntyä saman tien selälleni niin hoidettaisiin seisokki pois.

Hieroja nousi päälleni ja ratsasti kyrvälläni orgasmiinsa asti, noustuaan hän runkkasi minua kunnes laukesin. Sen jälkeen hierontaa jatkettiin niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, myös jäljellä olevat kerrat, vaikka myöhemmin toivoinkin jotain tapahtuvaksi.

Olin noihin aikoihin hiljainen ja arka sinkku mies, joten eipä tehnyt mieli vastustellakaan, vaikkei tyttö ihan vastannutkaan nais ihannettani. Kokemus sinänsä oli ihan mukava vaikkei kaiketi kovin ammattimaista käytöstä hierojalta. Jos haluat nautiskella niin tilaa taitava, siisti, komea 35 vuotias hieroja mies luoksesi. Kirjoita itsestäsi ja toiveistasi niin kerron lisää hieroja.

Tässä jo tovin työttömyyden ikeessä kärvistellessäni on mieleeni hiipinyt ajatus itse itsensä työllistämisestä. Ajatus ei sinällään ole toisaalta kovin uusi. Aikoinaan kävin jopa yrittäjäkurssin. Tuolloin tilanne oli kuitenkin työtilanteen suhteen eri ja pääsinkin ihan palkannauttijaksi. Aina minua on kiinnostanut psygologia eli sielutiede. En sitä ole koskaan opiskellut vain luontaisesti hyvää ihmistuntemustani olen hyväksi käyttäen tehnyt havaintoja ja päätelmiä.

Omakohtaistakin kokemusta löytyy sille loppupäätelmälle, että sielu ja ruumis käyvät käsi kädessä. Jos voit huonosti henkisesti niin eikös vain kohta ala kroppakin reistailemaan. Elämän koulua hyödyntäneenä olen nykyisin alkanut kiinnostua yhä enemmän henkisen- ja fyysisenhyvinvoinnin tärkeydestä taloudellisen sijaan. Rahan perään en koskaan niin kovin ole ollutkaan, mutta kyllähän sitä ilmankin on kuitenkin tässä nykyihmiskunnassa vaikea olla.

Välttämättömäksi pahaksihan sitä me ihmiset joskus kutsummekin. Vaimoni ja moni läheiseni on antanut kiitosta hyvästä keskustelutaidostani. Osin olosuhteiden sanelemana olen siihen taitoon hioutunut. Perin suomalaiseen tyyliin olen minäkin huono itseäni kehuskelemaan, mutta lienee tuossa jotain perääkin.

Jopa alan vaihtoa, miesvaltaisista sekatyöhommista, on väläytelty vaimon kanssa. Alan vaihtoa nimenomaan sosiaalialalle. Sillä saralla ainakin tekemistä riittää. Itse olen seksuaalisesti aktiivinen ja pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta sitä, että seksiä on elämässä. Asian laita nyt vain on niin, että ihminen on luotu tällaiseksi. Seksi ja kaikki siihen liittyvä ravitsee sielua ja ruumista ihan niin kuin ruoka ja juoma. Ilman niitä ihminen nääntyy. Joskus ihminen ajautuu elämässään yksin.

Yksin voi kokea olevansa myös parisuhteessa elävänä. Silloin sooloseksi on turvallisin vaihtoehto. Irtosuhteet tuntemattomien kanssa ovat riskialttiita usealla tapaa eivätkä senkään vuoksi monelle sovi. Omakiva ei kuitenkaan aina riitä ja saatta käydä pitemmän päälle tylsäksi. Etenisi siitä hiljaa kohti Teidän seksuaalisen tarpeen tyydyttämistänne? Tai auttaisi yksinäisiä Naisia miehisissä töissä esim. Conan O'brian rules Kerran eräs naisnäyttelijä kertoi conan o'brienille oli hänen show: Hieroja oli puolihuolimattomasti sipaissut välillä näyttelijän "mirriä".

Aluksi tuo näyttelijätär kertoi säikähtäneensä yllättävää tilannetta, mutta oli alkanut nauttia siitä siihen malliin, että antoi hierojan jatkaa "hierontaa". Ei tehnyt valitusta saamastaan ylimääräisestä hieronnasta, vaikka ei aikonut käydä uudelleen samassa paikassa.

En muista tuon näyttelijättären nimeä, mutta oli sellainen tummatukkainen komedioissa näytellyt tai saturday night livessä mukana ollut nainen. Tarinasi jäi kiihottamaan yöksi. Olisi ihanaa mennä hierottavaksi, jossa hieroja näyttää jotenkin että on lupa nauttia ja kiusaa lisää. Mutta kun en ole hemaiseva blondi vaan tavallistakin tavallisempi. Itsekin nauttisin enemmän jos hierojakin olisi "tavallinen" ja mielellään noin viisikymppinen tai vanhempikin.

Itse olen neljäkymppinen ylipainoinen ja muutenkin epätäydellinen. Täytyykö olla hemaiseva blondi että mieshieroja kiihottuu? Länsi-Uudeltamaalta edellisen viestin kirjoittajalle niin osoitteeni on pipsa70 luukku. Missä on tälläisiä hierojia? Minä haluaisin kokea saman. Vieläkö joku haluaisi miwhistä pohjois. Pohjois-karjala siis meni väärin, helemat1 luukku. Hyi helvetti, jos ei ammattilainen tiedä, miten käyttäytyä. Mieshieroja ja hoitohuone valmiina hoitoihin, leidille luottamus.

Mieshieroja tekee mökki tai kotikäyntejä myös viikonvaihteessa. Juu, kävin myös hierojalla ja muutaman kuukauden hoitosuhteen jälkeen alkoi mennä siihen pisteeseen että molemmat olivat kiinnostuneita toisistaan Nyt vuoden tuntemisen jälkeen seurustellaan: P Ja saan edelleen aivan parasta hoitoa: Minä hieroin, hieroin tavallisesti.

Sitten sovimme että käsittelen myös pikkuveljen. Sitten minä hölmö hieroja kiihotuin siitä niin, että olisin halunnut tehdä enemmänkin Aevatkaa vain, haluanko enää hieroa niin??!!

Ei, kyllä se vaan on loppu minun kohdaltani! Ennen masturboin kun alan haluta ketään ja petyn siihen ettei sitten saakkaan!! Mutta elämä voi olla rikasta muutenkin. Minun elämääni ei ole enää seksillä sijaa vaikka kuinka sitä olen halunnut!!!

.

: Naisten fantasiat hierontaa ei seksiä

Seksiaddikti sensual sex 857
NAISTEN SEKSI HAIRY PUSSY SEX PICS Onhan toki näitä ejakuloivia naisia ollut, ja se tuntuu kyllä. Arvaa että se tuntui kivalta molemmin puolin. Tarinasi jäi kiihottamaan yöksi. Joskus väkisinkin, vaikka ei oikein haluaisikaan eettisistä syistä. Sanot toiselle ihmiselle päin naamaa, että ihastuisin sinuun helposti vaikka korvia myöten.
Hyviä porno sivuja thai hieronta tikkurila Olen 34 v, siisti, komea mies. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ja se oli tosi ihanaa. Mulla on hyvin herkät vaistot, enkä pidä siitä että joku hekumoi musta väärään aikaan ja väärässä paikassa. Suutuin hänelle nainen olikin maksullinen eikä vilpitön tunteissaan. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.
Thai kokkola search hairy pussy Girl hd sex www porno seks
Naisten fantasiat hierontaa ei seksiä

Naisten fantasiat hierontaa ei seksiä

Eli suorastaan kiskaisi boxerit alas puolireiteen pakarahierontaa varten. HD muscular women xxx video- leikkeit ja Paras muscular women HQ porno elokuvat. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Mä en saa yleensä helpolla mutta lasten saaminen on muuttanut näemmä kroppaa edukseen kun nyt onnaa paremmin. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Naisten fantasiat hierontaa ei seksiä