Eroottinen hieronta naisille suomi tampere

eroottinen hieronta naisille suomi  tampere

Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Paras thai hieronta Tampereella?

Paras thai hieronta Tampereella? Hei Noita hierontapaikkoja näkyy olevan aika monia. Ei viitsisi käydä kaikkia testaamassa. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Olisi kyllä kiva kuulla arviointeja eri paikoista. Ja varsinkin paikoista joihin ei kannata mennä. Pinninkadulla ollut vanhempia hierojia ja olen ollut käymättä siellä. Täysihoito 50e näillä vanhemmilla pinninkadulla. Onko uudemmissa paikoissa hyviä hierojia?

Asian massage on hyvä. Tietysti nämä vastenmieliset peräkamari nysvät käy tuolla kun normi suomi akka ei näihin limarottiin koske. Taidat puhua kokemuksen syvällä rintaäänellä. Eikö koirasikaan enää nuole Sinulla siis kokemusta tuostakin aiheesta Kalevanpuistotiellä nuori tyttö hieroo hyvin Millainen kroppa on hänellä. Joskus pari viikkoa sitten. Noin cm pitkä. Osassa saa oikeaakin hierontaa. Onko kokemuksia Sumeliuksenkadulla toimivasta liikkeestä?

Itsenäisyydenkadulla tytsy hieroi alle viisi minuuttia ja alkoi ehdotella muuta. Silloin kun kävin siellä oli hoikka nuori tytsy. En tiedä onko enää sama. Kannattaako käydä Aaltosenkadun tai Rongankadun paikoissa?

Ei osaa EDES hieroa! Onneton käsityö 50 euroa! Aaltosenkadulla oli vanhempia naisia. Siitä on jo pitempi aika kun siellä on käyty Kävin ja todella siisti, hyvä hieronta. Oikeasti osasi hieroa eikä lääppinyt. Kävin kokeilemassa, olit oikeassa Thaifun.

Mesta oli tosi siisti ja palvelu ystävällistä. Hieronta oli oikeasti hierontaa eikä ollut edes puhetta mistään muusta. Timppa on hieronut yli 20 vuotta. Sammonkadulla Anu Honkola, rauhallinen ja napakka hieroja, pitää päänsäryn poissa! Kohtuulliset hinnat, ilmaiset parkkipaikat oven edessä, kivat uudet tilat.

Kannattaa käydä testaamassa, puskaradio suosittelee! Toimii muuten nykyään Tuomiokirkonkadulla, sielläkin ilmaiset parkkikset Ei linkki toiminukkaa ilman alkuhässäkkää: Aleksis kiven kadulla, Tampereella Hieroja Jyväkorpi on edullinen ja napakka hieroja, suosittelen!

Hervannassa on erittäin hyvin asiansa osaava hieroja Sakari Räsänen. Nyt neljä kertaa käyneenä ei mitään muuta kun hyvää sanotavaa. Saanut apua ja ohjeita selkävaivoihini. Niin ja unohtui laittaa Tuolta löytyy tarkenpaa tietoa. Kun seuraa tätä keskustelua, haluaisin muistuttaa että hierojan työ on käsityöläisammatti ja jokaisella on aivan oma käsiala. Toinen tykkää toisenlaisesta ja toinen taas jostain muusta. Ei kannata kirjotella mitään "on tosi surkea" kommentteja, koska jokainen kokee hieronnan eri tavalla.

Ja jokainen hierottavakin on erilainen. Etsimällä ja kokeilemalla löytää sen hyvän ja itselle sopivan hierojan. Ja hierojalle uskaltaa sanoa myös, jos joku tekee liian kipeää jne. Kannattaa muuten kokeilla myös TAKK: Toimii vain kevätlukukausina, mutta ovat siinä vaiheessa jo opiskelun loppusuoralla. Jokainen käyköön testaamassa itse. Positiivisia juttuja saa tietysti aina laittaa, mutta jos täällä mustamaalataan parhaansa tekevää yrittäjää niin voiko epäreilumpaa olla. Ei ole pelkoa että hierojan hommilla hirveästi rikaistuisi varsinkaan tässä kaupungissa, jossa on hierojia joka kadunpätkälle.

Monet asiakkaat ovat kertoneet löytäneet yritykseni täältä. Päätin tulla itsekin katsomaan, mikä täällä on meininki. Olen samaa mieltä, jotta täällä mollaaminen ei ole kiva juttu. Niin monta kuin on hierojaa, niin monta on erilaista tyyliä, tekniikkaa ja lähestymistapaa. Joillekin sopii triggerpisteisiin painottuva hieronta ja joillekkin sellainen hipsuttelu Kukin löytää sen "oman" hierojan vain kokeilemalla. Jos joku etsii meikäläistä, niin tällä hetkellä virallisen kotisivuni palvelin on kaatunut ja kokonaan kadonnut Googlesta!

Toivottavasti sivut ilmaantuvat takaisin. Meikäläisen varasivun löytää Googlettamalla Hieronta-Rentonen. Tai menemällä osoitteeseen; http: Jopa sama asiakas voi välillä fyysisestä - tai henkisestä - olotilastaan riippuen kaivata toisinaan todella "kovaa" käsittelyä ja toisinaan hellempää etenemistä, jossa voi todella vain rentoutua.

On hierojan ammattitaitoa kuunnella myös ääneen sanomattomia toiveita ja antaa asiakkaan kehon ja hengityksen kertoa. Ja ymmärtää olla joskus myös ihan hiljaa, vaikka toisina kertoina olisikin jutusteltu enemmän. Man to Man Monen paikan testanneena täytyy sanoa että, ylivoimaisesti Tampereen paras hieroja on Ari Sorjonen.

Perehtyy ongelmaan ja hoitaa kuntoon, loistavaa käsittelyä ja kaveri tietää hommistaan kaiken. Antaa myös loistavia vinkkejä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Uusi todella hyvä ja mukava hieroja avasti vastikään vastaanottonsa aivan naapuriin! Osaa asiansa ja ottaa toiveet huomioon! Olen käynyt parillakin hierojalla siellä ja molemmat kyllä osaa hommansa!

Tuomiokirkonkadulla on näytä kyntesi-salongissa on todella pätevä ja ystävällinen hieroja! Laajennamme tällä viikolla toimintaa sivustollamme peruutusaika.

Jos siellä aikoja ilmottavista paikoista on kokemusta niin me otetaan sivuston arvostelujen kautta mielellämme vastaan palautetta. Tarkemmin voi katsoa http: Se joku Anne Vuoreksessa. Vanhemmat naiset ainakin tykkää.

Hieroo hyvin ja perusteellisesti. Hierojia on niin erilaisia. Joku tykkää silittelystä, joku kovemmista otteista. Jotkut naiset tykkää, että heitä silitellään, jotkut tykkää,että on rajumpaa otetta. Urheilijoita harva tykkää hieroa, koska siinä joutuu tekemään jo töitä. Ylipainoisia mammoja hieroo jokainen mielellään, koska heistä saa helpolla palkan ja vähän kun imartelee ja silittelee, niin ovat aivan ekstaasissa ja tulevat aina uudelleen ja uudelleen.

Hierojan ammatissa tärkeintä ei ole se, miten hierot, vaan miten osaat katsoa, mitä asiakas tarvitsee. Urheilijoiden kohdalla on vaikeinta, koska he tarvitsevat oikeasti hierontaa. Muille riittää silittely ja vakuuttava selistys, että juuri tässä on jumi ja nyt se aukesi ja hiukan silittelyä, niin asiakas tulee uudelleen.

Hierontapisteellä on useampikin hyvä hieroja, uskaltaa mainostaa! Metson kirjaston lähettyvillä kauneushoitolan yhteydessä hieroo koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Tanja. En ole aiemmin naishierojilla käynyt, mutta poikkesin parturikäynnin yhteydessä.. Pieni likka, mutta pirun hyvät käsivoimat ja otteet.

Puutammelassa oli joskus hyvä hieroja,sen käsittelyn jälkeen ei kukaan valittanu pääsi ikuiseen lepoon. Liisa Kärkölä toimii Tampereella ainakin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tässä oli pätevä ja tarkka urheiluhieroja Tampereelta. Niskat ja selkä aukesi ainakin tältä toimistotyöläiseltä! Onko kukaan käynyt testaamassa uutta hierojaa www.

Kävin testaamassa ja täytyy sanoa että paras käsittely mitä olen tähän mennessä saanut. Täytyy varmaan ottaa tavaksi. Moi, Olen käynyt nyt muutaman kerran Kim Liliuksella , tuntuu olen nuori eteenpäin pyrkivä poika. Palvelu oli kohteliasta ja itse hieronta "jämäkkää".

Niska tuli kuntoon muutaman kerra jälkeen, nyt otetaan jalkoja. Itse paikka on tosi mukava, ja keskellä Ylöjärvee , Mikkolan 13 Melon talo , vastapäätä arvaukeskusta, ja erittäin hyvänä plussana monta ilmaista parkkipaikkaa Mikkolantie Hei, Hämeenpuistosta löytyy melkoisen näppärä kaveri! Taisi olla Toni Puolanne nimeltään. Hieroo todella hyvin ja kuuntelee asiakasta. Hieroo kovaa mikäli tarve vaatii ja osaa myös soveltaa voimankäytön oikeanlaiseksi vanhemmalle ja heiveröisemmällekin asiakkaalle!

Hinta-laatu suhde on melkoisen hyvä. Tekee töitä Hämeenpuiston, GoGo liikuntakeskuksessa. Hänet tavoittaa numerosta Taitaa omakehu paistaa postauksesta. Niska ja hartiat oli myös jumissa, kävin kokeilemassa Googlen ekaa tarjottavaa Tampereelle: Nettiajanvaraus ja GoGo-alennus plussaa, minä ainakin olin tyytyväinen! Löysin hyvän hierojan Kangasalta, Lotan Lihashuolto.

Pirun hyvä ja osaava hieroja! Heti löysi ongelmakohdat huonoista selityksistäni huolimatta ja osasi kertoa mistä kivut johtuu. Apu löytyi ja ei ole tarvinnut lähteä pettyneenä kotiin kertaakaan. Etsin uutta hierojaa vanhan jäätyä eläkkeelle. Ehdoton ammattitaito, eli turvallinen ja kuunteleva ote - ei vie mitään samaa rutiinia kaikkien asiakkaiden läpi. Osaa olla myös hiljaa, aistii sen jos tuttukin asiakas haluaa jollakin kerralla vain levähtää ja kuunnella kehon ja mielen tuntumuksia.

On kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena. Hoitotila on lämmin ja rauhallinen ei mikään hälyisä kampaamon takahuone Mieluiten Tampereen keskustasta. Ari Sorjonen on Tampereella ehdoton ykkönen! Muutamilla kävin ennen häntä ja tekivät omat rutiininsa täysin mun kroppaa kuuntelematta. Mutta nyt löytyi niin hyvä hieroja, ettei tarvi enää uutta etsiä. Kokeilemalla löytyy itselle sopiva tyyppi. Tyylejä on yhtä monia kuin on hierojiakin. Eikä pelkästään se miten hoitaa vaan miten henkilökemiat toimii sekä vuorovaikutus, läsnäolo, asiakkaan kuuntelu ovat keskeisessä asemassa onnistuneessa hoitosuhteessa.

Monesti jopa tärkeämässä kuin itsessään se millä tyylillä hierotaan. Myös kiinnostus asiakkaan ongelmia kohtaan on tärkeää ja ammattitaitoinen hieroja osaa myöntää osaamisensa rajat ja ohjata asiakkaansa eteenpäin tarvittaessa. Hierojakoulun pohjalla ei pysty kliinistä päättelyä juuri tekemään, esim. Omasta mielestäni hieronta on erinomainen lisä lihashuoltoon, vaivojen ennaltaehkäisyyn ja rentoutumiseen. Etenkin pidemmissä vaivoissa ja kiputiloissa kääntyisin koulutetumman ammattikunnan kuten osteopaatin, fyssarin, kiropraktikon tai naprapaatin puoleen.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Paras hieroja Kuka on mielestänne paras hieroja Tampereella tai Ylöjärvellä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Eroottinen hieronta naisille suomi tampere

Eroottinen hieronta naisille suomi tampere

Eiköhän ole jossain looshissa oikosenaan. Kunhan ehtii muilta kiireiltään. Hierojalla oli napakat tehokkaat otteet ja sai jumissa olevan selän antautumaan. Voin suositella, koska olen siellä vuosia käynyt. Mainostaa ei kai saisi, mutta Ei ole pakko mennä! DDD vastauksesi oli muuten aivan mäntti. Harri Suominen ottaa Länsi-Tampereella kokovartalohieronnasta 90min 30 Euroa. Löytyy googlettamalla Hasun hieronta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Soitin Harrille ja kyselin aikaa. Harri sanoi, että on asiakas tällä hetkellä hierottavana. Kysyin, koska voin soittaa uusiksi?? Ei tarvitse soittaa ollenkaan.. Mistä tämmöinen kohtelu johtuu?? Tampereelta löytyy muutamia akupunktion tekijöitä joilla on pitkä koulutus ja kokemus tähänkin vaivaan.

Suosittelen näitä perinteistä kiinalaista akupunktiota harjoittavia joilta saa apua myös muihin vaivoihin ettei tarvitse rampata eri lääkäreillä tai muilla hoitajalla. Jos ei tykkää neuloista, mutta kiinnostaa kokeilla kokonaisvaltaisempaa hierontaa ja kehon tasapainottamista, on akupainanta tai shiatsu tutustumisen arvoisia.

Itse käytän tarpeesta riippuen sekä klassista hierontaa että näitä. Nekalassa Muotialantiellä Hieronta-Rentonen Googlettamalla löysin ja ajan sain samalle päivälle. Asiakkaille ilmainen parkkipaikka oli ehdottomasti plussaa. Itse olen jo useamman vuoden käynyt hierojalla ja testannut yhtä jos toista: Viime aikoina olen luottanut Masi Poukan otteisiin Löytyy teatteri Hällän vierestä, kunto 35 yläkerrasta.

Oma hierojani ottaa tunnista 35 euroa. Onko se normihinta vai kallis? Riippuu tietenkin onko kysymyksessä pääkaupunki seutu vai vuokratasoltaan halvempi alue. Olen seuraillut hintoja ja tunnin hieronta on vaihdellut välillä euroa suurin piirtein. Yleisin keskihinta koulutetuilla hierojilla on ollut euron hujakoilla. Hinnoittelua vertaillessa kannattaa ottaa huomioon alv kysymys Koulutettu hieroja tarjoaa yksityistä terveydenhuoltoa, josta ei tarvitse maksaa alveja.

Hierontaterapeutti on alv velvollinen, koska hän ei voi kuulua Valviran rekisteriin, eikä ole tehnyt läänin valvontavirastoon toiminnan aloitusilmoitusta, mutta eipä saa potilasvahinko vakuutustakaan.

Eli periaatteessa terapeutin pitäisi pyytää alvin verran korkeampaa hintaa kyetäkseen toimimaan ns. Olen monasti ihmetellyt, että jos alv velvollinen myy hierontapalveluja reippaasti alempaan hintaan kuin nimikesuojatun koulutetun hierojan hinnastossa, jotta millä ihmeellä he tulevat toimeen, kun tälläkin hinnastolla on aika tiukkaa saada edes minimitoimeentulo?

Tampereella kuntokeskus Sykkeen yhteydessä toimiva urheiluhieroja Juuso Iso-Pietilä on hyvä! Ottaa jumin asiakseen ja hoitaa paikat oikeasti kuntoon. Parhaiten on omat jumit aina auenneet hänen hieronnassaan. Nettisivuilta löytyy kaikki tarpeellinen tieto, ja plussana, että auton saa ilmaseksi parkkiin Sykkeen sisäpihalle. Ei tarvi maksaa parkkimaksuja!

Kohta taas hierontaan, onkin niskat jo jumissa. Aiemmin kävin useilla hierojilla ja en saanut apua vaivaani, nyttemmin jennalla käytyäni vaiva on helpottanut!

Olen käynyt nyt pari kertaa Artulla niskakipujeni ja käsien puutumisen takia. Olen ollut todella tyytyväinen. Aluksi hän teki testejä selvittääkseen missä syy on. Lisäksi niskaa käsitellessä hän käytti sellaisia otteita, joihin en ole ennen törmännytkään, todella tehokkaita!

Oma kokemukseni on Tampereen keskustassa olevasta Hyvä Olo Ilona hoitolasta. Siellä olen käynyt muutaman kerran ja olen saanut todella hyvää palvelua. Osaavaa porukkaa tuntuu olevan. Oman hierojan löytäminen on yllättävän hankalaa, sillä kaikki tykkää niin erilaisesta. Otan hieronta-asiakkaita vastaan Itsenäisyydenkadulla. Olen käynyt elämäni aikana yli 10 hierojalla, pari kertaa myös opiskeluijoilla. Taso vaihtelee kyllä kummasti. Asiantuntevinta ja kipuihin parhaiten auttavaa hierontaa olen saanut Anttilan takana olevalta Ari Sorjoselta, jolle menin ystäväni vinkkauksesta.

Tähän asti kokemistani lukuisista hierojista ehdottomasti paras, asiantuntevin ja asiakkaan ongelmiin kunnolla perehtyvä ja ongelmia oikeasti parantava hieroja on ollut: Hierontapalvelu Sorjonen Ari, Puutarhankadulla. Olen käynyt Tampereen Kylpylässä hieroja Timo Mäenpäällä. Timppa on hieronut yli 20 vuotta. Sammonkadulla Anu Honkola, rauhallinen ja napakka hieroja, pitää päänsäryn poissa! Kohtuulliset hinnat, ilmaiset parkkipaikat oven edessä, kivat uudet tilat.

Kannattaa käydä testaamassa, puskaradio suosittelee! Toimii muuten nykyään Tuomiokirkonkadulla, sielläkin ilmaiset parkkikset Ei linkki toiminukkaa ilman alkuhässäkkää: Aleksis kiven kadulla, Tampereella Hieroja Jyväkorpi on edullinen ja napakka hieroja, suosittelen! Hervannassa on erittäin hyvin asiansa osaava hieroja Sakari Räsänen. Nyt neljä kertaa käyneenä ei mitään muuta kun hyvää sanotavaa. Saanut apua ja ohjeita selkävaivoihini.

Niin ja unohtui laittaa Tuolta löytyy tarkenpaa tietoa. Kun seuraa tätä keskustelua, haluaisin muistuttaa että hierojan työ on käsityöläisammatti ja jokaisella on aivan oma käsiala.

Toinen tykkää toisenlaisesta ja toinen taas jostain muusta. Ei kannata kirjotella mitään "on tosi surkea" kommentteja, koska jokainen kokee hieronnan eri tavalla. Ja jokainen hierottavakin on erilainen. Etsimällä ja kokeilemalla löytää sen hyvän ja itselle sopivan hierojan. Ja hierojalle uskaltaa sanoa myös, jos joku tekee liian kipeää jne. Kannattaa muuten kokeilla myös TAKK: Toimii vain kevätlukukausina, mutta ovat siinä vaiheessa jo opiskelun loppusuoralla.

Jokainen käyköön testaamassa itse. Positiivisia juttuja saa tietysti aina laittaa, mutta jos täällä mustamaalataan parhaansa tekevää yrittäjää niin voiko epäreilumpaa olla. Ei ole pelkoa että hierojan hommilla hirveästi rikaistuisi varsinkaan tässä kaupungissa, jossa on hierojia joka kadunpätkälle. Monet asiakkaat ovat kertoneet löytäneet yritykseni täältä. Päätin tulla itsekin katsomaan, mikä täällä on meininki. Olen samaa mieltä, jotta täällä mollaaminen ei ole kiva juttu.

Niin monta kuin on hierojaa, niin monta on erilaista tyyliä, tekniikkaa ja lähestymistapaa. Joillekin sopii triggerpisteisiin painottuva hieronta ja joillekkin sellainen hipsuttelu Kukin löytää sen "oman" hierojan vain kokeilemalla.

Jos joku etsii meikäläistä, niin tällä hetkellä virallisen kotisivuni palvelin on kaatunut ja kokonaan kadonnut Googlesta! Toivottavasti sivut ilmaantuvat takaisin. Meikäläisen varasivun löytää Googlettamalla Hieronta-Rentonen. Tai menemällä osoitteeseen; http: Jopa sama asiakas voi välillä fyysisestä - tai henkisestä - olotilastaan riippuen kaivata toisinaan todella "kovaa" käsittelyä ja toisinaan hellempää etenemistä, jossa voi todella vain rentoutua.

On hierojan ammattitaitoa kuunnella myös ääneen sanomattomia toiveita ja antaa asiakkaan kehon ja hengityksen kertoa. Ja ymmärtää olla joskus myös ihan hiljaa, vaikka toisina kertoina olisikin jutusteltu enemmän. Man to Man Monen paikan testanneena täytyy sanoa että, ylivoimaisesti Tampereen paras hieroja on Ari Sorjonen.

Perehtyy ongelmaan ja hoitaa kuntoon, loistavaa käsittelyä ja kaveri tietää hommistaan kaiken. Antaa myös loistavia vinkkejä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Uusi todella hyvä ja mukava hieroja avasti vastikään vastaanottonsa aivan naapuriin!

Osaa asiansa ja ottaa toiveet huomioon! Olen käynyt parillakin hierojalla siellä ja molemmat kyllä osaa hommansa! Tuomiokirkonkadulla on näytä kyntesi-salongissa on todella pätevä ja ystävällinen hieroja! Laajennamme tällä viikolla toimintaa sivustollamme peruutusaika. Jos siellä aikoja ilmottavista paikoista on kokemusta niin me otetaan sivuston arvostelujen kautta mielellämme vastaan palautetta. Tarkemmin voi katsoa http: Se joku Anne Vuoreksessa. Vanhemmat naiset ainakin tykkää.

Hieroo hyvin ja perusteellisesti. Hierojia on niin erilaisia. Joku tykkää silittelystä, joku kovemmista otteista. Jotkut naiset tykkää, että heitä silitellään, jotkut tykkää,että on rajumpaa otetta. Urheilijoita harva tykkää hieroa, koska siinä joutuu tekemään jo töitä. Ylipainoisia mammoja hieroo jokainen mielellään, koska heistä saa helpolla palkan ja vähän kun imartelee ja silittelee, niin ovat aivan ekstaasissa ja tulevat aina uudelleen ja uudelleen.

Hierojan ammatissa tärkeintä ei ole se, miten hierot, vaan miten osaat katsoa, mitä asiakas tarvitsee. Silloin kun kävin siellä oli hoikka nuori tytsy. En tiedä onko enää sama.

Kannattaako käydä Aaltosenkadun tai Rongankadun paikoissa? Ei osaa EDES hieroa! Onneton käsityö 50 euroa! Aaltosenkadulla oli vanhempia naisia. Siitä on jo pitempi aika kun siellä on käyty Kävin ja todella siisti, hyvä hieronta. Oikeasti osasi hieroa eikä lääppinyt. Kävin kokeilemassa, olit oikeassa Thaifun. Mesta oli tosi siisti ja palvelu ystävällistä. Hieronta oli oikeasti hierontaa eikä ollut edes puhetta mistään muusta.

Hieronnasta jäi hyvä tunne. Hyvä kuulla tuollainen kommentti uudesta paikasta. Nuori, joku reilu 20v ja isot rinnat. Kaunis kun mikä, mutta osassi kyllä hieroa eikä ollut puhetta mistään muusta,. Onko Thai Bundeesta kokemuksia..? Onko sellaista paikkaa joka kannattaa jättää kokeilematta?

Hämeenpuiston uusi paikka oli pettymys. Olisin halunnut oikeaa hierontaa ja päälle ehkä muuta. Hyvä kun ehti pohkeeseen koskea niin ehdotteli jo jotain Asian massage paras mitä olen kokeillut. Mistö löytys just sitä muuta? Siis ihan vaan taitavasti käsiä käyttäen paineet purkavasti.

Ei tartte olla edes nuori jos on taitava. Kalevanpuistotie on parempi kuin tuo Hämeenpuisto. Ihana ladyboy panee ja antaa panna. Olisi kyllä ihana tuntea ladyboyn muna samalla kun hän hieroo ja lopuksi saada se peppuun.

Huutoni kuuluisi ulos asti. Minäkin liputan Asian massagen puolesta. Paras kaikista joita olen kokeillut. Juttujen perusteella sukupuolitaudin todennäköisyys aika suuri näillä thai-´hieronnoissa´ käynneillä? Eli sinä joka harrastat lisäpalveluita, oletko säästynyt terveenä ;. Kova paine enkä tiedä miten helpottais. Vastaa alkuperäiseen viestiin Paras thai hieronta Tampereella? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Monesti jopa tärkeämässä kuin itsessään se millä tyylillä hierotaan. Jos jo puhelimessa intuitioni sanoi, että älä ota, en ottanut. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Ei osaa EDES hieroa! Tampereelta löytyy muutamia akupunktion tekijöitä joilla on pitkä koulutus ja kokemus tähänkin vaivaan. Eroottinen hieronta naisille suomi  tampere